Twilight-Vampiers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Из дневника на Една Чалгарка

Go down

Из дневника на Една Чалгарка Empty Из дневника на Една Чалгарка

Писане  Бела Кълан Чет Апр 30, 2009 6:53 am

Из дневника на една чалгарка!
Публикувано: 23/07/2008 18:58
6.30 - Събудих се.
6.32- Станах, пуснах си Ивана, оправих си бритончето и започнах да се приготвям.
6.40- Мамка му, загубила съм си чорапа...
6.45 - Намерих си чорапа...
7.00 - Аз и останалите чалгари се чакаме пред блока да ходим на даскало. Пуснаха новия хит на Преслава.
7.02- Срещна ни една метълка. Ние- 30 човека я набихме. Велики смеееее!
7.05- Дойде сестрата на метълката. Спука ни от бой. Мразя метълитеее!
7.10- Двамата сме като нооощ и дееен... аз те гоня ти пък гоооониш мееен. Музиката на Кати е толкова красива! Аз съм истинска чалгарка!!
7.15. - Влизам в час.

7.21- Даскалката ме изгони, защото се опитах да си скрия циците с бележника. Курва.
7.25- Няма пък, аз съм тру! Мамка му, тъпите дънки само се вадят от ботушите.. със Деси ше ходим на Пайнера да угасим мъката. Води ме в някоя кварталнааа кръчмааа... и поръчвааааааааай...
7.26- По пътя ритнах камък!Фак!!!Одрасках си острото връхче на ботушките,не мога да го преодолея...Мисля да отида за още дискове на Камелия,само те ми помагат в трудни моменти
7.30- Телефона ми звънна!Ужас!Братовчед ми ми е променил мелодията,чу се гадна Metallica...Приятелките ми ми казаха,че съм тъпа. Пребиха ме. Изгониха ме.Казаха,че не ставам за чалгарка. Плача на песента на Камелия-Залеза и зората.
8.00- Прибрах се в къщи. Отидох до кенефа,като че ли силиконът ми запя на Азис-Боли.Ох,колко боли...

8.15- Сестра ми ми каза, че ако не й оставя лака за нокти ше ме изхвърли от у нас. Тъпа метълка.
8.16- Брат ми ми каза, че ако не му оставя лака за нокти ше ме изхвърли от у нас. Тъпо емо. Той не е истинско емо! Аз съм чалгарка и точка.
8.17- Другата ми сестра ми каза, че ако не оставя брат ми и сестра ми ше ме изхвърли от у нас. Тъпа пънкарка.
8.19- Изхвърлиха ме от у нас.
8.26- Със Ицата въртим мазни кючеци по пейките.
8.27- Ени скинари запалиха пейката.
8.28- Бягам.
8.29- Бягам.
8.30 -Шит, счупи ми се токчето! Продължавам да бягам.
8.32- Прибрах се у нас. Със Александра куфеем на 'оркестър Кристали'. Тез червени дооомати - кой ги мама разклатии
8.40-Бръкнах в хладилника да търся портокалов сок...Фак!Пак няма сок...Нищо,ще го караме на водка,дето водката там и кафето
8.42- О,не!Брат ми си е лакирал ноктите върху моето списание...Имаше интервю с Азис...Мамка му,на най-важното го е разлял..Пак не се разбра къф е...

9.00 - Александра си тръгна. На деветия път уцели вратата.
9.03- Бърша кръвта на Александра от рамката на вратата.
9.05 -Плаках заради нея...тъжното в мен се пробуди,но нищо не пречи чалгарка,тъкмо да е по-интересно.
9.10 -Заспах пред вратата с парцала в ръка... горката аз.
9.12 - Вратата се отвори. Разбиха ми главата.
11.25- Събуждам се в Пирогов. Тъпата ми пънк сестра се кара с приятелките ми и се оправдава 'Ама аз от къде мога да знам, че е зад вратата?!'
11.26- Скъпите ми приятелки... донесли са ми календачета със снимки от сватбата на Азис и Китаеца!
11.27- Пуснах си Теодора. Останалите в стаята ме гледат на кръв.
11.30- Изгониха ме от болницата. Прибрах се у нас с Александра. Двете си бинтоваме главите, плачем на баладите на Борис Дали и се утешаваме взаимно.
11.45 - Я, водка!
11.45 вечерта - Ох... малко ми се губи... съдейки по белите стени и решетките на прозореца сме си изкарали добре... Ще си послушам Ивана и пак си лягам.
Бела Кълан
Бела Кълан
Admin
Admin

Брой мнения : 610
Местожителство : Форкс

http://mystical.twilight-vampire.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите