Флууд
5 posters
Страница 6 от 6
Страница 6 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Флууд
да спа , как къде? боли ме гъза от седене на компа.и имам нужда да се изкъпя...
затва те прегращам сега и ти казвам лека нощ сиренце щот си лягам ( да знам 10 4аса е , ама аз съм на принципа"рано пиле рано пее" ) а й обичам доста да си поспивам, ако сега не легна няя да мога да стана до 15 часа наобяд..
затва те прегращам сега и ти казвам лека нощ сиренце щот си лягам ( да знам 10 4аса е , ама аз съм на принципа"рано пиле рано пее" ) а й обичам доста да си поспивам, ако сега не легна няя да мога да стана до 15 часа наобяд..
~чесно , тва ми е най-любимото нещо , да спя!
намерих начин в който и вампирите да си поспиват, накарай някой да те фрасме много силно по главата, изпадаш в безсъзнание ^-^ е на тва му викам хубав сън.
пс добро утро
намерих начин в който и вампирите да си поспиват, накарай някой да те фрасме много силно по главата, изпадаш в безсъзнание ^-^ е на тва му викам хубав сън.
пс добро утро
The hell ?!!! Кой направи буквите като за слепец, вярно нося очила ама не е нужно да са толкоз грамадни !! Бела !! оправи го веднага Ако ме оставиш точно днес с тези големи букви ща....
сега вече съм тука...цял ден бях навънка ,а да се похваля купих първата час ...не се сдържах просто ...
Страница 6 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите